Wellness, massage

Wellness massage wat is dat?

Wat betekent Wellness?

Het oud Engelse woord is well-being een tijd van geestelijk welbevinden; goed voelen. Wellness is goed voor de mens, het is een ultieme vorm van ontstressen en een preventief optreden tegen allerlei ziektes in deze hectische, stressvolle maatschappij.

Wellness massage?

Je bent moe, voelt je niet lekker. Misschien zit je nek helemaal vast of sta je dagelijks op met hoofdpijn. Een warme douche of aspirientje helpt niet en eigenlijk weet je ook wel dat dat geen remedie is. Er is wel wat meer aan de hand: je voelt je uit balans.

Herken je het bovenstaande?

Lees dan verder over de diverse massages die wij je aanbieden. Wellicht kan het jou ook helpen je balans weer te vinden. Je bent altijd welkom over gratis massage advies, voor een betere wellnes.

Waar bestaat een massage uit?

Wellness, massageIeder individu is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Deze persoonlijke aandacht en ruim tijd hebben voor de cliënt, schept een vertrouwensband. Dit bevordert een positief resultaat. De behandelingen zijn afgestemd op de mens in zijn totaliteit en gericht op contact maken met jezelf, bewustwording en healing. Wij werken met klassieke, oosterse /thaise en intuïtieve energetische massage technieken.

Tijdens de behandeling kan je eventueel gebruik  maken van biologische oliën en aromatherapie essences. Met onze lange ervaring kunt je veilig overgeven aan een vakbekwame doeltreffende behandeling. Persoonlijke hygiëne is belangrijk voor ons. Zorg dat je voor de massage een fris gevoel hebt. Van tevoren praten we even om te bepalen wat belangrijk voor je is op dit moment. De behandeling is afgestemd op jouw lijf, behoefte en stemming.

Tijdens de massage wordt niet veel gezegd, het is lekker warm, op de achtergrond een zacht Thais muziekje. Je ligt op een comfortabele massagetafel of , je houd je ondergoed aan en je wordt behaaglijk toegedekt op de plaatsen waar je niet gemasseerd wordt.

Na afloop is er tijd om rustig bij te komen en iets te drinken.

You may also like

Leave a comment